Sedya Kerkmeubilair op nieuwe locatie

Sinds najaar 2018 is  Sedya Kerkmeubilair gevestigd aan de Edisonstraat 5, 2652 XS Berkel Rodenrijs. We zitten in het pand samen met Arend Projectmeubilair. We hebben een ruime showroom en kunnen u dan ook een aantal mooie opstellingen laten zien. Alle veelgebruikte stoelen zijn in het ‘echt’ te bewonderen, ook in meerdere uitvoeringen. Door de samenwerking met Arend is een overstapje naar de kantooromgeving (voor bijv. vergaderstoelen en tafels) snel gemaakt.

Hierbij een paar impressies van onze locatie

 

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.