Gegarandeerde restwaarde


De Nederlandse overheid streeft naar een economie die ontworpen is als een herstellend en vernieuwend systeem met het doel om producten, onderdelen en materialen een zo hoog mogelijke waarde te laten behouden. Dit betekent dat het doel is om producten een zo lang mogelijke levensduur te geven, optimaal hergebruik te faciliteren op zo`n manier dat zo veel mogelijk materiaal opnieuw kan worden gebruikt voor gelijkwaardige producten.

Sedya kerkmeubilair.nl heeft het werken aan een circulaire economie opgenomen in haar ‘mission statement’ en wil binnen haar eigen mogelijkheden hieraan ook een concrete bijdrage leveren. Sedya doet dit onder meer door haar afnemers de garantie te geven dat het door Sedya geleverde stoelen zullen worden ingenomen tegen een gegarandeerd restantwaarde van € 10,- per stoel. Deze stoelen zullen vervolgens volledig worden gerenoveerd en worden bestemd voor een nieuwe (her)gebruiker. Wij leggen ons hierop vast met een ‘certificaat hergebruik’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.