Over Ons

Ons team bestaat uit Michel Kagenaar, Guus van Dongen, Sanne Pikaar en Sanne Beenhakker

 

Sedya-Kerkmeubilair.nl is de website waarop De Arend Projectinrichting – Rotterdam/Den Haag haar specialisme in kerk- en zakelijke stoelen etaleert.

Als zelfstandig opererend onderdeel van De Arend Waardenburg B.V. is onze vestiging m.i.v. 1 december 2018 gevestigd aan de Edisonstraat 5 te Berkel en Rodenrijs en werd het oude adres in Capelle aan den IJssel na meer dan 10 jaar verlaten. Een belangrijke stap in het bestaan van ons bedrijf en een mooie prestatie van Michel Kagenaar en zijn team!

In deze vestiging, nog geen kwartier verwijdert van Den Haag en Rotterdam, kunnen wij u in een modern pand onze uitgebreide collectie kerk- en zakelijke stoelen laten zien, alsmede heel veel andere interieurproducten, zoals banken, tafels, stoelen, verlichting, stoffering etc.  voor de nevenruimtes van uw kerk en projecten voor de gastvrijheidsindustrie zoals hotels en restaurants.

In onze aanpak delen wij het prijsvoordeel van een scherpe, collectieve inkoop, vaak rechtstreeks bij de fabrikant, en een no nonsense-benadering in onze bedrijfsvoering met onze klant. Deze scherpe prijs die in een goede verhouding staat tot de kwaliteit van onze producten is echter beslist niet het enige argument dat telt. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering waardoor de klant zich bij ons op zijn gemak voelt en het vertrouwen heeft dat wij zullen doen wat wij zeggen.

Om de klant optimaal te helpen bij het maken van zijn keuze kunnen wij met een indelingstekening en/of 3D simulaties een goed beeld geven van de toekomstige inrichting en helpen wij bij de juiste  materiaal en kleurkeuze voor een optimaal resultaat.

De kwaliteit van een belangrijk deel van onze kerkstoelencollectie (b.v. HILLER, CASALA) is dusdanig goed dat wij na de aanschaf een Circulair Certificaat verstrekken. Hierin leggen wij vast dat bij inruil deze stoelen opnieuw, al dan niet na een grondige opknapbeurt, op de markt worden gebracht en dus buiten de afvalstroom worden gehouden. Tevens garanderen wij in dit certificaat onze klant een vastgestelde inruilprijs. Overig meubilair wordt eveneens zo veel mogelijk hergebruikt en zo mogelijk wordt via een separaat bedrijf voor gerecyclede inrichtingen een nieuwe bestemming gevonden.

Het vervoer van en naar de klant doen wij met ons eigen distributieteam en vrachtwagens die voldoen aan de meest recente Euro-normen en worden onderhouden met de minst milieubelastende middelen.