Kerkmeubilair.nl heeft nieuwe naam

Kerkmeubilair heeft een nieuwe naam: Sedya Kerkmeubilair.nl. Achtergrond is dat veel mensen dachten met een soort vergelijkingssite te maken te hebben als ze bij ons op de website kwamen. Dat is niet het geval. Seda kerkmeubilair is een onafhankelijk bedrijf dat zich primair wil richten op het (her)inrichten van kerkruimtes.

Zwaartepunt is onze stoelencollectie, die zich helemaal toespitst op de eisen die gesteld worden aan kerkstoelen. Daarnaast hebben we echter ook (bijpassende) stoelen voor nevenruimtes, hebben we een uitgebreide collectie tafels, banken, fauteuils, (gordijn)stoffen, vloerbedekking en vinyl.

In onze showroom in Capelle a/d IJssel kunnen we u dit allemaal laten zien. Graag komen we echter ook naar u toe, bijvoorbeeld met enkele proefstoelen die wij graag bij u in de kerk neerzetten. Juist bij kerkstoelen luistert het comfort nauw; je zit er immers een behoorlijke tijd op.

Dit bericht is gepost in blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.